Pagina de jurnal a lui Tudor Ilade din Bicaz: „10 zile a durat experiența mea în Geneva”

0

Dacă ați avea 10 zile libere, cum le-ați petrece?

Aceasta este întrebarea pe care o adresează sportivul Tudor Ilade din Bicaz-Capșa, în același timp oferind o opțiune diferită pe care el a ales-o și pe care a fost de acord să ne-o împărtășească și nouă.
O pagină de jurnal specială care merită citită:

10 zile a durat experiența mea în Geneva, respectiv prin împrejurimi

O aventură pe care aș repeta-o la nesfârșit. A fost despre frumusețea munților Alpi, recomand tuturor ce nu au ajuns în Chamonix și își doresc să o facă, să nu mai stea pe gânduri. Garantez ca va fi o experiență unică.
Tot în zona Alpilor, am ajuns și în orașul francez Annecy, un oraș cochet, tipic franțuzesc, situat la poalele munților. Bineînțeles, bicicleta nu mi-a lipsit din dotare, așa că am putut să dau un tur al lacului d’Annecy, tur ce mi-a oferit o panoramă superbă și completă a Alpilor din zonă.

Apoi, Geneva, un oraș minunat, plin de o arhitectură ce îți taie răsuflarea, nu foarte aglomerat cu o cultură sportivă dezvoltată (general valabil pentru toată Elveția, respectiv Franța).

Și în cele din urmă, acest munte frumos, Le Mole, ce străjuiește intrarea în inima Alpilor, din vârful căruia beneficiezi de o panoramă superbă cu vf. Mont Blanc.

O călătorie pe care în viitor, cu siguranță o sa o mai repet.

P. S. Multumiri lui Robert, făr’ de care nu era posibilă șederea, Eliza pentru ponturi și încurajare și părinților pentru toata susținerea, Viorel Mihai !

TOTUL ESTE POSIBIL!!!”.
Vârful Le Mole / Panorama asupra Mont Blanc


Orașul francez Annecy și Munții Alpi

Aguille de Midi/Zona Chamonix Mont Blanc

Geneva

Vf Saleve din apropierea Genevei, panorama cu Alpii

Felicitări pentru curajul tău, pentru felul în care alegi să îți trăiești viața și să te bucuri de fiecare clipă! Succes pe mai departe! Cu siguranță vom mai auzi de tine!


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult