http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Pârtia din Durău, închisă

0

Jandaramii montani informează iubitorii sporturilor de iarnă care intenționează să ajungă în stațiunea Durău că, urmare a condițiilor meteo nefavorabile, a fost luată decizia ca pârtia din Durău să fie închisă până când vremea va permite redeschiderea ei.

Detalii: https://www.facebook.com/partiadurau/?__tn__=K-R&eid=ARBwK0R2fae1hC_z5pn_UYzIpZ6StF9iZ4IB1fYM4aEuMJzC1UamS3Cis5AzYvW9i7mtHqAkHUYuRs4N&fref=mentions
De asemenea, jandarmii montani din Durău și Bicaz-Izvorul Muntelui vă informează că în Masivul Ceahlău se înregistrează intensificări ale vântului, este ceață și urmare a precipitațiilor sub formă de ploi din timpul nopții, există riscul de accidentare pe traseele montane.
„ În acest sens, pentru un sejur reușit în zona Masivului Ceahlău dar și pentru siguranța dumneavoastră și prevenirea accidentelor pe munte, jandarmii montani vă recomandă să vă informaţi asupra prognozei meteo pentru cel puţin 24 de ore şi să evitaţi drumeţiile pe vreme nefavorabilă.”, transmite Jandarmeria Neamț.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult