http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Pașapoarte în Târgu Neamț, un serviciu util din prima zi

0

Luni,
16 septembrie a.c., în Târgu-Neamț  devenit operațional punctul de lucru al
Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple
Neamț.

În prima zi s-au înregistrat numărul maxim de cereri de înregistrare, 40. Prima persoană care a beneficiat de acest serviciu fără a fi nevoită să bată drumul până la Piatra Neamț  s-a nimerit a fi Lidia Richter, directorul Bibliotecii Orășenești „Ion Creangă”.

Dimineață, la ora 10.00, la primăria veche, acolo unde funcționează punctul de lucru, au ajuns prefectul de Neamț, Daniela Soroceanu, primarul Daniel Harpa și cms. șef Constantin Roman- șeful Serviciului de Pașapoarte Neamț.

Procedura a fost una greoaie pentru  ca punctul de lucru să devină funcțional. A fost nevoie de anumite avize speciale, dar iată că, în prima de zi în care funcționează, deja 40 de cetățeni au beneficiat de acest serviciu la Târgu Neamț. Multumesc doamnei prefect Daniela Soroceanu și tuturor celor care s-au implicat pentru ca acest serviciu public să devină operațional!

Continuăm demersurile să facem un punct de lucru și pentru Casa de Pensii, care ar fi de mare folos pentru pensionarii din Târgu Neamț și cele 20 de comune arondate”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa.

Punctul de lucru al Serviciului Pasapoarte a fost înființat în baza Ordinului nr.147 din 19.03.2019 emis de Prefectul județului Neamț, Daniela SOROCEANU.

Ideea de a se înființa un punct de lucru la
Târgu-Neamț a existat încă din anul 2014, însă acest lucru a devenit realizabil
abia în 2019, în urma eforturilor comune dintre minister, autoritățile județene
și locale.

Cetățenii ne-au cerut, iar noi am adus serviciile publice comunitare mai aproape de ei. Astfel, în urma măsurilor pe care Instituția Prefectului le-a luat (prelungirea programului de lucru cu 2 ore, între 8.30-18.30, mărirea numărului de ghișee pentru preluarea cererilor, efectuarea demersurilor legale pentru noi puncte de lucru), iată că am ajuns la cel de-al doilea an consecutiv când nu mai avem cozi la pașapoarte, neexistând nicio situație nerezolvată.
Totodată, doresc să transmit pe această cale mulțumiri primarului orașului Târgu-Neamț, Vasilică Harpa, cât și celorlalte autorități locale arondate zonei pentru eforturile susținute ca acest serviciu acordat cetățenilor să fie operațional și să satisfacă cerințele acestora.
Mă bucur că nemțenilor le sunt ascultate doleanțele, iar autoritățile, într-un efort comun, acționează eficient și favorabil
”, a declarat Daniela SOROCEANU, prefectul județului Neamț.

Accesul la ghișeu pentru înregistrarea cererilor se face doar în baza programării online ce se poate obține prin accesarea site-ului www.epasapoarte.ro, la punctele de lucru se vor înregistra numai cererile pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice.

Activitatea se desfășoară în sediul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Târgu-Neamț din bulevardul Ștefan cel Mare, nr. 62.

Cererile se pot înregistra în ziua de luni, la două săptămâni, alternativ cu punctul de lucru Roman, după următorul program:
– înregistrări cereri: 10.00-14.30;
– eliberare pașapoarte, 14.30-15.00.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult