Patru noi membri s-au alăturat echipei PSD Bicaz

0

Vineri, 7 august 2020, s-au alăturat echipei PSD Bicaz, patru noi membri, performeri în domeniile în care dumnealor își desfășoară activitatea: dl Cristian Luca, antreprenor și antrenor de fotbal, dna Mihaela Apetroei, profesor de limba română la Liceul Carol I Bicaz, dl Gelu Vaideș, asistent la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț și dl Sebastian Volcinsche, președintele Asociației Județene de Șah Neamț.
Experiența dumnealor va fi pusă in slujba proiectelor dezvoltate la nivelul orașului nostru, în domeniile: educație, sănătate, sport și activități recreative.
Dl Cristian Luca a mai activat în politică, având întotdeauna o poziție constructivă în cadrul Consiliului Local, iar acum revine pentru a finaliza toate proiectele începute.
Alături de noii membri și de cei care urmează să ni se alature în zilele următoare, echipa PSD Bicaz, vă va propune în scurt timp un program care se va ridica la înălțimea așteptărilor fiecăruia dintre dumnevoastră!

sursa: PSD Bicaz

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult