Pentru cei interesați de Festivalul Național „Dăm Folk”

0

Pentru cei interesați de Festivalul Național „Dăm Folk”: în perioada 20.06.10-07 2019 are loc etapa de preselecție a concurenților. Astfel, cei care doresc să participe în concurs, vor înainta pe adresa de e.mail coserariu.marius@yahoo.com, fișa de înscriere, precum și demo-urile pieselor de concurs.
În fișele de înscriere se va menționa obligatoriu secțiunea pentru care participă și un număr de telefon la care poate fi contactat. După preselecție se va desfășura cea de-a 2-a etapă, în care vor fi selectați concurenții ce vor fi acceptați în concurs, în limita a max.40.
Concurenții selectați vor avea asigurate din partea organizatorilor, caazarea și mesele zilnice pe toată perioada taberei și a festivalului. De asemenea, dacă dintre concurenții care nu vor fi acceptați, își doresc să participe la tabără, o pot face, însă vor suporta 50% din prețul cazării și meselor zilnice ( 60 lei/ zi x 6 = 360 lei).
Pentru informații, sunați la 0757196506 – Marius Coșerariu.
DORESC SUCCES TUTUROR CONCURENȚILOR!

Marius Coșerariu


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult