http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Persoanele defavorizate, invitate la Bursa locurilor de muncă [Târgu Neamț]

0

Vineri, 2 august, în Târgu Neamț are loc Bursa locurilor de muncă pentru persoanele defavorizate (beneficiare de ajutor social, persoane de etnie romă, etc)

Organizată de Agentia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț, activitatea se va desfășura în sala de sedinte a Consiliului Local (sediul primăriei), de la ora 10.00.

În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cadru în care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare, dar și înscrierea la cursuri de formare profesional”, precizează Daniel Chirilă- director executiv al AJOFM Neamț.

 Au fost contactați 20 de agenti economici. Șase dintre ei au confirmat participarea si vor oferi 94 locuri de muncă corespunzătoare cu pregătirea profesională a celor care li se adresează aceasta acțiune.

De asemenea s-au trimis invitații pentru 180
de persoane.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult