Peste 10 tone de alimente oferite, datorii achitate și un ocean de fapte bune – Totul cu sacrificii și multă dăruire. Da, se poate!

0

„Asociația „Născută Înger” Piatra-Neamț, pe perioada celor trei luni de izolare a pregătit kit-uri de supraviețuire pentru 350 familii aflate în dificultate, însumând peste 10 tone de alimente. Am oferit lapte praf, pamperși, medicamente celor care au avut nevoie. Am plătit datoriile persoanelor rămase fără locuri de muncă și care riscau evacuarea sau întreruperea energiei electrice. Am reușit să repunem energia electrică unor copii monoparentali care stăteau în intuneric de un an de zile. Am cumpărat produse electrocasnice, electronice, tablete pentru copiii aflați în dificultate. Am susținut peste 500 de copii cu alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, lapte, pamperși, fructe și medicamente. Am reușit să finalizam și cura a doua de stabilizare a transplantului autolog pentru Bia din Dumbrava.

Urmează cea de-a treia și ultima, pe 15 iunie, unde avem iar nevoie de 7000 lei pentru a plăti amubulanța din București în Bulgaria, urmând ca de acolo să fie preluată de ambulanța turcească. Am reușit să ajutăm la transportul Andreei Prundu în Turcia pentru spitalizare. Din data de 1 noiembrie 2019 până în prezent am oferit masă caldă, aproape zilnic unui număr de peste 50 de persoane. De doua ori pe săptămână am susținut un bunic din Oșlobeni cu masă caldă și alimente necesare.

Am găzduit peste 10 persoane aflate în situații critice. Am oferit ajutor pentru investigații medicale la peste 20 persoane care ne-au solicitat ajutorul. Am încreștinat copii, încă mai încreștinăm trei acum. Copii, bătrâni, adulți aflați în situații de risc și nevoie au primit ajutorul asociației „Născută Înger” și a voluntarilor îngerilor. Venim cu vești bune pentru Vlăduț, Raul, Marian, Andreea, Maria ,Razvan și Emi. Am fost susținuți pe această perioadă (și nu numai) de Asociația ,,Culiță Tărâță” , BCR București, Fluturaș, diverse firme care au donat în cazurile medicale: Vlăduț Borcea, Andreea Prundu, Bia Dumbrava, cărora le mulțumim infinit.

Susținerea fiinanciară a venit și din partea oamenilor cărora le pasă și care au donat în conturile asociației. Mulțumim de susținerea tuturor și vă mulțumim că existați și vă pasă! Mulțumim dragilor, să fiți binecuvântați. Am avut o muncă asidiuă împreună cu voluntarii noștri cărora le mulțumesc pentru dăruirea lor. Misiuni îndeplinite, mulțumim Dumnezeule, mulțumim îngerilor și mulțumesc vouă, oameni dragi care ne sustineți. Mulțumim ziarpiatraneamt.ro pentru că mereu ne sustineți în campaniile noastre.

Mulțumesc domnului primar Dragoș Chitic, DAS Piatra-Neamț, directorului Ana Berea pentru colaborarea plină de misiuni îndeplinite în susținerea celor în nevoi. Toți suntem epuizați dar au meritat efortul și sacrificiul fiecăruia, realizarile sunt pline de împliniri sufletești pentru că am reușit să salvam atâtea destine, să-i ajutăm pe cei vulnerabili, așa nefiind expusi riscului de îmbolnavire. Am fost zi de zi pe teren, de dimineața până seara, am reușit să răspundem fiecarui apel.

Încă avem nevoie de susținere, încă avem persoane vulnerabile rămase fără job, persoane care au nevoie de cazare, de ajutor până se vor putea redresa. Copii vulnerabili, bătrâni fără sprijin, așa că vă invit să vă alăturați nouă în misiuni îndeplinite”.

Semnat: Carmen Suciu

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații în lei:

  • Asociația Născută Înger
  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult