http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Peste 100.000 lei, reclamă la Ziar Piatra Neamț pe rețelele de socializare

0

Luna aceasta, contul de publicitate conex publicației noastre www.ziarpiatraneamt.ro a depășit pragul de 100.000 lei plătiți pentru reclame sponsorizate pe Facebook.

Această sumă a fost plătită pentru articolele publicitare la care am garantat clienților impactul informațiilor transmise prin intermediul publicației noastre.

În afară de acești 100.000 lei au mai fost cheltuite pentru diverși clienți și alte sume mai importante de bani pentru servicii de promovare în mediul online prin intermediul agenției noastre de promovare și publicitate www.mediaprgrup.ro

Politica noastră de a oferi clienților de publicitate o expunere mult mai mare decât cea organică a publicației i-a ajutat și pe ei pentru a disemina mult mai eficient informația, dar și pe noi în creșterea ratingului publicației.

De faptul că investim o parte din banii încasați pe articole publicitare pentru a mări impactul acestora au profitat toți cei care au ales să comunice prin intermediul www.ziarpiatraneamt.ro, deoarece numărul de cititori atrași prin sponsorizarea postărilor pe rețelele de socializare au avut acces și la restul informațiilor publicate.

Mulțumim tuturor celor care au ales să se promoveze cu noi.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult