http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Petrecere în plină pandemie, „spartă” de polițiștii nemțeni

0

Pentru unii cetățeni, nici dramele din spitale și nici măsurile luate de autorități nu sunt suficiente pentru a pune STOP petrecerilor.

În această seară, polițiștii din cadrul Poliției orașul Târgu-Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat (aniversare) în incinta unui local public din orașul Târgu-Neamț, la care participă mai mulți oameni.

Dintre aceștia, cel puțin doi au postat clipuri live pe facebook, pentru a arăta muritorilor de rând cum petrec ei nestingheriți și cum aruncă cu bani spre lăutari, în ciuda restricțiilor impuse pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei Covid – 19.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind identificate în jur de 30-40 de persoane. Mai „aiurea” pentru petrecăreți (majoritatea de etnie rromă) e că evenimentul lor a fost întrerupt de forțele de ordine.

Pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 4.000 de lei.

Au fost sancționați atât organizatorul evenimentului, cât și administratorul localului public”, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.Ro purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Amintim că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult