Petrecere în plină pandemie, „spartă” de polițiștii nemțeni

0

Pentru unii cetățeni, nici dramele din spitale și nici măsurile luate de autorități nu sunt suficiente pentru a pune STOP petrecerilor.

În această seară, polițiștii din cadrul Poliției orașul Târgu-Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat (aniversare) în incinta unui local public din orașul Târgu-Neamț, la care participă mai mulți oameni.

Dintre aceștia, cel puțin doi au postat clipuri live pe facebook, pentru a arăta muritorilor de rând cum petrec ei nestingheriți și cum aruncă cu bani spre lăutari, în ciuda restricțiilor impuse pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei Covid – 19.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind identificate în jur de 30-40 de persoane. Mai „aiurea” pentru petrecăreți (majoritatea de etnie rromă) e că evenimentul lor a fost întrerupt de forțele de ordine.

Pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 4.000 de lei.

Au fost sancționați atât organizatorul evenimentului, cât și administratorul localului public”, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.Ro purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Amintim că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult