Petrecere „marca” PNL în plină explozie de cazuri Covid. Da, în Piatra-Neamț

0

În acest moment, în diverse locații din municipiul Piatra-Neamț, cei din PNL se desfată la petreceri post-electorale în compania mai multor activiști liberali veniți din toate zonele orașului.

În condițiile în care spitalele sunt pline, fără locuri libere pentru cazurile urgente și mai ales în contextul în care se vehiculează noi restricții tocmai pentru a preveni o situație dramatică, aceste sindrofii nu sunt doar un exemplu de inconștiență crasă ci și o sfidare la adresa oamenilor care trăiesc de atâtea luni sufocați de reguli și temeri.

Iată ce declara premierul Orban acum două zile:

Să vă spun eu o restricţie pe care am gândit-o pentru că am văzut că nu peste tot comitele judeţene pentru situaţii de urgenţă iau decizia respectivă. Eu voi propune sistarea evenimentelor private (click aici pentru declaratia domniei sale). De fapt, dacă e să facem o analiză pe text, dânsul doar propune…până la o decizie clară în acest sens, se poate specula situația, doar că nu de către oricine.

Pe scurt, regulile nu se aplică decât pentru prostimea de rând. Hai noroc, „domnilor”! Bună păpica?

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult