Piatra-Neamț: Fără activități dedicate Zilei Armatei Române, în spațiul public

0

Ziua de 25 octombrie reprezintă un prilej deosebit de cinstire a Armatei României și ocazia de a ne arăta respectul față de toți acei eroi care au luptat pentru libertate, unitate națională și integritate teritorială.

În fiecare an la 25 octombrie, militarii Garnizoanei Piatra-Neamț au desfășurat în spațiul public al municipiului Piatra-Neamț, activități dedicate Zilei Armatei Române.

Anul acesta, din cauza evoluției situației epidemiologice din municipiul Piatra Neamț și a analizei membrilor C.J.S.U. Neamț, aceste activități planificate inițial la Cimitirul Eroilor, se vor desfășura doar la sediul Batalionului 634 Infanterie, cu respectarea strictă a măsurilor COVID-19, cu un număr restrâns de militari și fără invitați. Împreună vom depăși momentele dificile prin care trecem și cu certitudine, vom fi alaturi la următoarele activități, în condiții de siguranță. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis plutonier adjutant principal Vasile Vânău, ofițer de informare și relații publice la Garnizoana Piatra-Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult