PMP, singurul partid de dreapta care se mai poate vota la Neamț

0

După ce PNL a început să ia PSD-iști și liberalii se canibalizează politic, după ce în USR au început demisiile în bloc și partidul e dispus la alianțe cu PNL/PDL doar ca să ia voturi, singurul partid de dreapta care a rămas oarecum normal în doctrină este PMP-ul.

Nu este nici pe departe un lucru îmbucurător că PNL a ajuns de râsul curcilor și că USR, în care oamenii și-au pus speranța că ar putea fi o alternativă la PNL, vrea să se alieze acum cu PNL. Nu este îmbucurător nici faptul că partidul lui Băsescu renaște dar din păcate acesta este adevărul. Alegătorii de dreapta din Neamț vorbesc din ce în ce mai mult de PMP. Cel puțin la Piatra-Neamț sunt șanse reale să vedem cel mai bun scor al PMP din România.

Știm deja comentariile propagandei de dreapta din Neamț dar adevărul, nu propaganda de pe internet, se va vedea când se vor număra voturile. Atunci veți vedea și dumneavoastră dacă se confirmă ce am scris mai sus.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult