PNL Neamț dă semne de reformare

0

La ultima conferință de presă a PNL Neamț (click aici pentru conferința de presă), liberalii l-au scos la vorbit pe Bogdan Buhușanu, consilier județean ținut oarecum în umbră până acum.

Lăsând la o parte veșnica bălăcăreală dintre PNL și PSD, nu am putut să observăm discursul liberalului Bogdan Buhușanu, o șansă de reformare a PNL Neamț. Sunt șanse ca liberalii nemțeni să se apropie de ceea ce așteaptă electoratul de dreapta, adică să scoată în față oameni noi, tineri, cu temele făcute și care știu ce vorbesc.

Mai sunt și alți liberali mai tineri sau mai în vârstă, care ar merita scoși în față la conferințele de presă, unii fiind chiar foarte buni. Electoratul de dreapta din Neamț așteaptă de mult o astfel de reformă internă a PNL. Lumea s-a săturat de aceleași personaje pe care PNL Neamț le scoate în continuu, de parcă rămăseseră blocați în istorie.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult