PNL Neamț face orice numai să prostească oamenii să-i voteze?

0

Am văzut recent o postare a unui liberal în care se ia un articol al nostru și se scoate din context pentru a se lovi în PSD și în președintele Consiliului Județean. O mizerie, cum au mai fost câteva în această campanie făcute tot de liberali.

Așa de disperați au ajuns cei de la PNL să mai prostească pe cineva pentru un vot încât se coboară la mizerii greu de imaginat.

În postarea de care facem vorbire se trezesc liberalii să fie revoltați pe ce se întâmplă la spitalul din Piatra-Neamț și se alătură inițiativei noastre, dar pun poza lui Arsene și sigla PSD, elemente ce nu au nicio legătură cu demersul nostru jurnalistic.

Domnilor liberali, 5 întrebări pentru voi:

  1. Unde ați fost în ultimii zece ani de când scriem despre ce se întâmplă la spitalul din Piatra-Neamț? Vă dați acum empatici cu problemele nemțenilor, că e campanie?
  2. Cine conducea județul acesta când s-au pus bazele mafiei din spital, mafie de care nu mai scăpăm? Cumva colegii voștri de partid, foștii PDL-iști?
  3. Cine conducea județul când s-au tăiat 75% din banii de medicamente de mergeam toți la spital cu pastilele, pansamentele și seringile de acasă? Erau cumva colegii dumneavoastră din PNL, pe atunci din PDL?
  4. Cine susținea pe fostul director al spitalului trimis acum în judecată de către DNA pentru fapte de mare corupție? Nu cumva liberalii din consiliul județean?
  5. Cine a compromis ca imagine pe actualul director al spitalului facilitând astfel revenirea mafiei din spital la butoane? Cumva PNL Neamț acum câteva zile?

Domnilor de la PNL Neamț, aproape tot ce spuneți voi și alții despre PSD este adevărat. Problema este că voi de la PNL Neamț sunteți mai răi decât orice PSD-iști a avut județul acesta vreodată. Să vă cățărați ca imagine și să vă folosiți în campanie de problema sistemului de sănătate pe care colegii voștri, foștii PDL-iști, l-au distrus și de care nu v-a interesat până acum este prea mult. Să vă folosiți de emoția produsă de nenorocirea oamenilor care ajung la spital este mizeria supremă pe care o puteați face.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult