PNL vinde credulilor din Neamț gogoașa celor 20.000 voturi anulate

0

Prin vocea domnului Cozmanciuc, alias Stăpânul microfoanelor, am aflat că ”În județul Neamț… 15.000… 20.000 de buletine anulate …. clar este o problemă majoră pentru că nu se poate ca 10% din buletinele de vot să fie anulate!”. Mai departe aflăm tot de la „Stăpânul microfoanelor” că aceste 15 – 20.000 voturi anulate sunt produsul fraudei și că reluarea votului ar arăta realitatea.

Nu știm cine sunt naivii cărora li se adresează Mugurel de la PNL, dar la alegerile locale trecute, din 2016, au fost anulate 20.368 voturi, deci cam la fel ca și acum.

Pai dacă după mintea șefului PNL ar trebui reluate alegerile locale pentru că au fost 20.000 voturi anulate, ar fi bine să le reluam și pe cele din 2016 că și atunci au fost tot 20.000 anulate.

Nu este o problemă faptul că un politician încearcă să manipuleze electoratul victimizându-se, așa fac mai toți. Problema apare atunci când politicianul crede că electoratul este naiv și își permite să vină cu astfel de manipulări grosolane.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult