http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Poliția Locală Piatra-Neamț are voie să folosească mașinile și telefoanele cetățenilor din oraș…

0

”Polițiștii locali pot folosi orice mijloace de transport, indiferent de proprietar sau deținător, persoană fizică sau persoană juridică, pentru luarea unor măsuri legale ce nu suferă amânare și nu pot fi duse la îndeplinire altfel.
Cheltuielile se achită ulterior, la cererea proprietarilor, și sunt suportate din fondurile unităților de poliție sau, după caz, de către persoanele care au determinat intervenția, nu mai târziu de 15 zile.”

Asta scrie în regulamentul de funcționare al Poliției Locale Piatra-Neamț. Mai scrie în același document că polițiștii locali pot folosi și mijloacele de comunicare ale persoanelor fizice sau juridice și la fel, cheltuielile se achită ulterior.

O fi bine ca polițiștii locali să aibă voie se urce la volanul mașinii dumneavoastră sau să vă folosească telefonul este o întrebare la care vă lăsăm pe dumneavoastră să răspundeți.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult