Poliția Neamț, criticată de jurnalistul suspect într-un dosar pentru că tergiversează anchetele

0

În cercetarea poliției sunt mai multe suspiciuni care vizează jurnaliști nemțeni. Una dintre cercetări conține probe destul de solide despre posibila infracțiune a unui jurnalist nemțean care după ce a fost dat afară din firma unde lucra a continuat să folosească datele firmei, să factureze în fals și să încaseze bani.

Mai mult de atât, la plângerea făcută de patronul păgubit este anexată și înțelegerea notarială efectuată la momentul concedierii jurnalistului unde acesta își asumă niște obligații financiare și recunoaște sub semnătură proprie autentificată notarial că și-a însușit bani din contabilitatea firmei și că sunt sume care nu le poate justifica.

Ce este absolut șocat este faptul că jurnalistul suspect în acest dosar ceartă poliția nemțeană că tergiversează cercetările în unele dosare și, deși nu ne place de suspect, îi cam dăm dreptate.

Cam cât de greu e de soluționat această plângere făcută în data de 29.09.2019?

A adus victima probe semnate și autentificate de notar în care jurnalistul suspect recunoaște sumele însușite din firmă și banii pe care nu-i poate justifica. Bugetul de stat e păgubit, persoana juridică e păgubită, facturi și chitanțe nedeclarate etc.

Noi nu ne pricepem, dar ne întrebăm: Cam cât de complicată poate fi cercetarea asta?

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult