http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Poliția Neamț, despre circulația închisă pe drumul Bicaz- Poiana Largului (DN 15)

0

Polițiștii Serviciului Rutier Neamț aduc în atenție faptul că, în perioada 19iulie – 31 decembrie a.c., circulația rutieră este închisă pe DN 15, ruta Bicaz – Poiana Largului, pentru execuția lucrărilor de reabilitare și punere în siguranță a obiectivelor de pe DN 15, km 242+200 – 286+250.

Astfel, circulația pe acest tronson de drum va fi permisă doar riveranilor, autovehiculelor de intervenție urgentă (pompieri, ambulanță, poliție, etc.) precum și autovehiculelor pentru transport alimente, marfă și persoane, care au până la 3,5 tone.

Traficul se va desfășura deviat pe următoarea variantă ocolitoare, pentru toate categoriile de vehicule, respectiv: DN 15 B Poiana Largului – DN 15B Pipirig – DN 15 B Humulești, Tîrgu-Neamț – DN 15C Humulești, Tîrgu-Neamț – DN 15 C Piatra Neamț – DN 15 Bicaz – DN 15 intersecție Izvorul Muntelui și retur.

  • Se vor monta panouri de orientare realizate cu folie retroreflectorizantă, pe fond galben, cu schema de deviere a traficului, înaintea intersecțiilor importante pentru informarea și dirijarea participanților la trafic.
  • Participanții la trafic vor fi informați prin intermediul mass-mediei, prin grija antreprenorului, cu privire la sectorul de drum și intervalul orar în care se va închide circulația rutieră.
  • La limitele sectorului închis circulației, se vor monta indicatoare, panouri presemnalizare rută ocolitoare, bariere normale – deviere temporară și indicatoare de interzicere a circulației.
  • La limitele sectorului de drum închis circuației va fi asigurată prezența piloților de circulație.
  • Piloții de circulație vor fi dotați, obligatoriu, cu palete de semnalizare cu fețe duble (roșu – verde) și cu echipament de protecție – avertizare de culoare galbenă sau portocalie.
  • Schemele de semnalizare rutieră temporară nu sunt limitative, ele putând fi completate în scopul sporirii securității rutiere, în funcție de elementele geometrice ale sectorului de drum supus lucrărilor și a modului de desfășurare a traficului.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult