Poliția Română avertizează: „Ochii mari unde cu datele de pe card”

0

Reprezentanții Poliției Române au postat un mesaj pe pagina de Facebook  a instituției prin care îi avertizează pe cetățenii care vând diverse obiecte pe site-urile de profil. Conform acestora, se pare au apărut tot mai mulți „profitori”, care se dau interesați de produse și încearcă să obțină prin tot felul de tehnici de la vânzători datele de pe card. 

Ochii mari unde „arunci” cu datele de pe card. Au apărut din ce în ce mai mulți profitori ai site-urilor pe care se vând obiecte second-hand…ca ciupercile după ploaie putem spune. Câteva dintre indiciile care vă pot ajuta să îi descoperiți:- Vă păcălesc că vor să cumpere imediat și nu pun întrebări extra despre produs.- Limba română scrisă lasă de dorit…Google Translate nu este chiar un geniu!- Vă anunță că ei au plătit deja într-un cont al site-ului, iar dumneavoastră nu trebuie decât să introduceți datele cardului pentru a primi suma respectivă…NU FACEȚI ASTA!- Vă sugerează să le trimiteți mai multe informații despre produs pe un număr de telefon din afara țării.”, este mesajul postat de Poliția Română.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult