http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Polițiști nemțeni premiați de legendarul Ivan Patzaichin, la Water Music Festival

0

În perioada 12-18 august a.c., pe malul lacului Izvorul Muntelui, la poalele muntelui Ceahlău, a avut loc cea de a doua ediție Water Music Festival.

Cu această ocazie, lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Neamț au asigurat paza în cadrul măsurilor de ordine dispuse pentru buna desfășurare a activităților din cadrul festivalului. Astfel, pe întreaga perioadă nu au fost înregistrate evenimente neplăcute, atât cetățenii cât și turiștii bucurându-se din plin de vremea frumoasă și de multitudinea de activități puse la dispoziție de organizatori.

Pe întreaga perioadă a desfășurării festivalului, au avut loc mai multe evenimente, precum proiecții de film, concerte, work-shopuri dar și sporturi de apă și cursuri de caiac.

Cu ocazia desfășurării consursului de vâslit în canotci 10+1, la nivelul IPJ Neamț s-a constituit un echipaj de 11 persoane, care a participat și a ocupat locul I.

Premiul a fost înmânat chiar de Ivan Patzaichin, multiplu campion european, mondial și olimpic la kaiac-canoe, fondatorul Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 care a invitat echipajul câștigător la Tulcea, unde va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie a.c., etapa națională a concursului de vâslit la canotci 10+1.

Pe această cale, polițiștii nemțeni încurajează atât mișcarea, sportul cât și participarea la astfel de evenimente, organizate în aer liber.sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult