Polițiștii au reținut 121 de permise

0

În urma intervențiilor și acțiunilor de ieri, polițiștii au aplicat 1.929 de sancțiuni celor care au încălcat prevederile legale și au reținut 121 de permise șoferilor care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

La data de 22 martie a.c., polițiștii au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, constatând 454 de infracțiuni, dintre care 34 de distrugere, 156 de fapte de furt și 4 infracțiuni la regimul armelor, munițiilor, materialelor nucleare, materiilor radioactive, explozive și substanțelor toxice.

În trafic, polițiștii rutieri au constatat 56 de infracțiuni la regimul circulației. Pentru încălcările legislației rutiere, șoferilor le-au fost reținute 121 de permise de conducere și retrase 23 de certificate de înmatriculare.

Au fost organizate 92 de acțiuni, iar polițiștii au intervenit la 2.720 de sesizări ale cetățenilor, 2.173 dintre acestea fiind prin 112. De asemenea, au fost depistate 4 persoane urmărite național sau internațional, în cauzele instrumentate au fost dispuse 14 măsuri preventive, iar 84 de persoane au fost surprinse în flagrant delict.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.929 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 1.175.000 de lei și au confiscat bunuri de peste 14.500 de lei.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult