Polițiștii au reținut 260 de permise de conducere.

0

Polițiștii au organizat, în cursul zilei de ieri, 125 de acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Au fost constatate peste 700 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 260 de permise de conducere.

La data de 16 martie a.c., polițiștii au acționat la nivel național pentru siguranța cetățenilor și au intervenit la 2.757 de evenimente, dintre care 2.302 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 718 infracţiuni, 95 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 7 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 30 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 3.209 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.282.726 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de 36.860 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 83 de infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 260 de permise de conducere și retrase 54 de certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

sursa: Politia Romana

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult