http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Polițiștii au sancționat transportatorii depistați în neregulă, în Bicaz Chei și Poiana Largului

0

Polițiștii au acționat pentru reducerea victimizării din accidente rutiere prin combaterea încălcării normelor legale privind circulația pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului de persoane și marfă. Polițiștii au verificat peste 80 de autovehicule și au constatat peste 50 de abateri de la regimul circulației rutiere.

În perioada 20-22 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț împreună cu cei de investigare a criminalității economice și de ordine publică au acționat pe linia transportului internațional de persoane și mărfuri, în vederea verificării documentelor de autorizare și respectarea normelor privind numărul de pasageri.

Filtrele au fost instituite pe principalele rute de deplasare, respectiv pe DN 15 Poiana Largului, DN 12 C – Bicaz Chei si DJ 156 A Tazlău, fiind verificate atât autocare și autobuze, cât și autovehicule cu capacitate de transport de 8+1 locuri.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 2950 de lei, peste 3500 de euro şi 700 de lire sterline, de la conducătorii auto care efectuau transport de persoane şi mărfuri fără a deţine documente legale ( licenţă de transport, atestate ). Totodată au fost indisponibilizate bunuri în valoare de peste 2000 de euro.

În cadrul acțiunii au fost reținute 2 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare, fiind aplicate 50 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 30.000 de lei.

Scopul acţiunii a fost reprezentat de impunerea și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și de siguranță publică prin depistarea persoanelor care practică ilegal transport de persoane, a celor care nu respectă legalitatea în domeniu și regulile de circulație, în vederea diminuării nivelului de victimizare a populației prin accidente rutiere.
Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult