http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Polițiștii din Iași au confiscat lemn fără acte venit de la Poiana Teiului – Neamț

0

Acum câteva săptămâni, în zona secției Poliției rurale 6 Pașcani – Iași a fost depistat un tânăr de 22 de ani din comuna Poiana Teiului, județul Neamț, în timp ce transporta câteva zeci de metri cubi de lemn fără acte pe raza comunei Valea Seacă.

În urma verificărilor efectuate, poliția a constatat că nu este în camion ce scrie în avizul de însoțire a mărfii și s-au confiscat 22 mc de material lemnos.

Cine a emis avizul de însoțire la lemnul confiscat? Culmea. Chiar firma Enadani Fruct SRL, unde acționar unic este Enache Paul. Ce să vezi, Enache Paul îl cheamă pe viceprimarul din Poiana Teiului care are în atribuții exploatarea masei lemnoase din pădurile ce aparțin comunei Poiana Teiului. Frumos nu?

Coincidență mare ca Direcția Silvică Neamț să spună ca a dispărut lemn din Poiana Teiului și Poliția Iași să găsească lemn fără acte de la Poiana Teiului de la firma viceprimarului care are în atribuții exploatarea pădurii de unde zic cei de la silvic că s-a furat lemnul.

Acum avem tot dreptul să ne întrebăm ce face poliția din Poiana Teiului sau din Neamț ? Că presupunem că acel lemn nu s-a teleportat până la Pașcani cu tot cu mașină, ci a traversat liniștit județul Neamț. Asta înseamnă că cel care transporta lemn fără acte în regulă ori este foarte inconștient, ori se bazează pe complicitatea cuiva din poliție.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult