Polițiștii nemțeni, în stradă pentru prevenirea evenimentelor rutiere și faptelor antisociale

În perioada 6-7 ianuarie, polițiștii din Neamț s-au aflat permanent la datorie, acționând pentru prevenirea evenimentelor rutiere și a faptelor care aduc atingere ordinii și liniștii publice.

Acțiunile au fost desfășurate, în ambele zile, de polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Români, împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier Roman , de polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Ștefan cel Mare, Ion Creangă și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț.

Polițiștii au oferit conducătorilor auto recomandări, cu privire la traficul în siguranță în condiții de iarnă, au efectuat verificări cu privire la echiparea corespunzătoare a vehiculelor, precum și pentru prevenirea şi combaterea braconajului cinegetic şi piscicol.

Au fost verificate peste 200 de autoturisme, conducătorii auto fiind testați cu privire la consumul de băuturi alcoolice sau substanțe interzise.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 93 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute 2 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Polițiștii se vor afla permanent în teren pentru a acorda sprijin conducătorilor auto, în condițiile unui trafic îngreunat și pentru a oferi acestora recomandări și indicații utile.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate