http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Pompierii, activități preventive în spitalele din Neamț

0

Având în vedere riscul de incendiu specific unităților sanitare, suplimentar față de controalele executate la aceste obiective, ISU Neamț a concretizat preocuparea pentru reducerea acestui risc prin organizarea unor instruiri cu angajații acestor instituții.

Astfel, începând din luna aprilie a acestui an, cadre ale subunităților de intervenție au asigurat instruirea personalului unităților sanitare în ceea ce privește modul de utilizare a stingătoarelor de incendiu în cadrul unor activități practice de stingere a unui foc la tavă.

În cadrul acestei activități, organizate cu maxim 30 de persoane, au fost prezentate și regulile de evacuare din unitățile sanitare în cazul manifestării unei situații de urgență.

Până la această dată la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, Spitalul Orășenesc Bicaz, Spitalul Municipal de Urgență Roman, Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae” Roman și la Spitalul Orășenesc Târgu Neamț au fost instruite 940 de persoane, urmând ca activitatea să continue până la instruirea întregului personal.

Informații furnizate de Prim-adjunctul Inspectorului Șef al ISU Neamt, Colonel Mihai-Ciprian MITREA

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult