Posesor al unui mandat european de arestare, prins de polițiștii din Neamț

0

Investigațiile efectuate de polițiști au condus la depistarea unui bărbat, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de arestare preventivă.

La data de 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, în colaborare cu polițiștii din cadrul Postului de Poliție Grumăzești au depistat, pe raza localității Grumăzești, un bărbat de 35 de ani, pe numele căreia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat de arestare preventivă.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de incendiere, față de acesta fiind emis un mandat european de arestare.

În fapt, la data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 00.10, bărbatul, în timp ce se afla pe raza unei localități din Germania, ar fi incendiat un autoturism, în valoare de aproximativ 50.000 de euro. Incendiul s-a extins și la alte două vehicule parcate în apropiere, prejudiciul total ajungând la o valoare de aproximativ 60.000 de euro.

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț.

sursa IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult