PRECIZĂRI CU PRIVIRE LA GESTIONAREA DEȘEURILOR COMPOSTABILE (CRENGI)

0

PRECIZĂRI CU PRIVIRE LA GESTIONAREA DEȘEURILOR COMPOSTABILE (CRENGI).
În conformitate cu hotărârea consiliului local, primăria Tarcău asigură la cererea cetățenilor care nu dispun de suprafețele necesare colectarea și transportul deșeurilor compostabile de tipul (masă vegetală, frunze, crengi*) de la locațiile indicate de solicitanți la punctele de depozitare de pe raza comunei Tarcău.
Solicitarea se face în scris, inclusiv prin mijloace electronice (e-mail, messenger) cu indicarea aproximativă a volumului (cantității) de deșeuri, a locației și datele de identificare ale solicitantului (adresă, număr de telefon de contact).
Contravaloarea prestației se va achita la casieria primăriei Tarcău în baza calculației care are la bază cantitatea de deșeuri colectată și distanța de transport, conform hotărârii consiliului local.
Rugăm cetățenii care solicită ridicarea deșeurilor compostabile să le aibă pregătite în volume cât mai mici pentru a reduce costurile datorate.
Pentru informații suplimentare puteți contacta compartimentul de mediu al Primăriei Tarcău la numărul de telefon 0233240066 sau e-mail primaria@tarcau.ro, messenger Comuna Tarcau Neamt
.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult