Pregătiți rezerve! Se oprește apa în Piatra Neamț și comunele limitrofe

Luând în considerare adresa Primăriei Piatra Neamț cu nr. 26900 din data de 05.07.2024, prin care se solicită sistarea alimentării cu apă conform unui grafic de cuplări, în vederea executării lucrărilor de cuplare a conductei Dn 600 și a montării debitmetrelor realizate de către SC Moldocor SA în calitate de executant, Compania Județeană APA SERV S.A. va fi pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă începând din data de 09.07.2024, ora 04.00, până la data de 10.07.2024, ora 02.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile – Petru Rareș (DN15 – de la intersecție cu strada Profesorilor, până la intrarea în Piatra Neamt), din Sat Bistrița, Comuna Alexandru Cel Bun,

– Burebista, Titu Maiorescu, Piața Petrodava, Mihail Sadoveanu, Durăului, Bulevardul Decebal (de la intersecție cu strada Durăului, până la Gostat Precista), Independenței, Bulevardul Mihai Eminescu, Petru Rareș, Piața Ștefan cel Mare, Cuza Vodă, Aleea Migdalelor, Piața Mihail Kogălniceanu, Cuejdi, Rodnei, Costache Negri și Bulevardul Dacia (de la Pod Spital, până la Apele Române), din Municipiul Piatra Neamt.

Comunele
– Comuna Gârcina
– Comuna Dochia
– Comuna Girov

Nu va fi afectat Spitalul Județean Neamț și nici cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța, strada Tineretului și Ștrand Piatra Neamț.

Având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 11.07.2024 începând cu ora 12.00.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

-- 

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate