Primăria Bicaz: „Dragi elevi, stimați profesori și părinți”

0

Începutul școlii este întotdeauna însoțit de bucuria revederii, emoție și optimism. Anul acesta este deosebit față de toți ceilalți, datorită noilor reguli de protecție sanitară care au fost stabilite pentru a preveni îmbolnăvirile cu noul virus SARS COV 2.
Vă îndemn să privim noua realitate cu o atitudine pozitivă, asemeni unei lecții care în cele din urmă ne va face mai atenți față de sănătatea noastră și a celor de lângă noi, mai riguroși și mai buni!
Am încredere în puterea profesorilor de a-și inspira elevii, sunt convins că elevii vor fi mai atenți la lecțiile școlii și ale vieții iar dvs părinții veți sprijini copiii și școala în ansamblu.
Lucrurile mărețe sunt realizate întotdeauna cu muncă și sacrificii, iar anul acesta avem datoria ca împreună, elevi, profesori, părinți și autorități locale să considerăm educația copiilor noștri, cel mai valoros obiectiv!

Succes elevilor și profesorilor, putere părinților!
Multă sănătate tuturor!

Primar,
Nicolae Sălăgean

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult