Primăria Bicaz spune NU majorărilor de preț pentru apă, canalizare și salubritate!

0

La nivelul Primăriei Orașului Bicaz au fost înregistrate solicitări de majorare a tarifelor pentru furnizarea serviciilor de apă/canalizare din partea Companiei ApaServ Neamț și pentru serviciile de salubritate din partea S.C. Edil Industry S.R.L. Noile tarife propuse sunt urmatoarele:
– 4,82 lei/mc față de 3,84 lei/mc în prezent pentru furnizarea apei potabile;
– 3,80 lei/mc față de 3,50 lei/mc în prezent pentru serviciul canalizare/epurare;
– 14,19 lei/persoană ( fără TVA) pentru serviciul de salubritate ( gunoi menajer);
„Pentru a nu lăsa loc interpretărilor greșite pe marginea acestui subiect, anunț public că în calitate de cetățean și primar al orașului nostru, NU SUNT DE ACORD și NU SUSȚIN majorările de preț propuse.
Astfel, în ședința consiliului local din data de 29.07.2019 grupul consilierilor locali ai organizației PSD Bicaz (9 consilieri), vor vota IMPOTRIVA celor două proiecte de hotărâre.
Consider că tarifele propuse sunt mult prea mari în raport cu calitatea serviciilor furnizate.
Nu în ultimul rând îndemn ca poziția noastră să fie urmată și de consilierii afiliați PNL, PMP și PRU astfel încât interesele tuturor bicăjenilor să fie corect reprezentate!”, a declarat primarul orașului Bicaz, Nicolae Sălăgean.sursa: PSD Bicaz, facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult