Primăria Piatra-Neamț, cu sprijinul Salubritas, a început dezinfecția spațiilor publice din oraș

0

Societatea Salubritas SA a transmis faptul că din cauza temperaturilor scăzute, chiar negative în timpul nopții, averse, chiar posibil sub formă de lapoviță și ninsoare, dezinfectanții nu sunt la fel de eficienți la temperaturi sub 4 grade.

„Datorita acestor lucruri, luni, 16 martie când vremea s-a mai încălzit s-a programat spălarea străzilor cu soluții pe bază de clor în timpul zilei și dezinfectarea spațiilor publice din oraș prin stropire. Acțiunea de spălare a străzilor a început în jur de ora 13.30, iar seara după ora 21 s-a realizat dezinfecție pe spațiile aparținând municipiului Piatra-Neamț. Pe parcursul a 3, 4 zile vom face dezinfecție în toate cartierele din Piatra-Neamț. Datorită temperaturii scăzute de după ora 24, programul de noapte se face doar până la această oră.”, a precizat Cristian Sauciuc, directorul SC Salubritas SA.

Dezinfectăm spațiile publice interioare și stradale din Piatra-Neamț, ca măsură suplimentară de protecție a populației împotriva infectării cu coronavirusul Covid-19. Unitățile școlare, Sala Polivalentă, Spațiile de joacă, Piața Centrală precum și spațiile publice stradale sunt câteva exemple de zone în care am realizat și continuăm dezinfecția în această perioadă. Avem grijă și de persoanele vârstnice, ne deplasăm la domiciliul acestora pentru a-i ajuta în aceată perioadă dificilă pentru toți.
Împreună vom reuși!
Va fi bine!
Multă sănătate tuturor! ”
, a transmis primarul Dragoș Chitic.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult