Primăria Piatra-Neamț, prezentă la cel mai mare târg de turism din Republica Moldova

0

Primăria Piatra-Neamț, împreună cu agenți economici din turism care operează în orașul nostru participă în aceste zile la târgul de turism „Turism. Leisure. Hotels”, cel mai mare târg de turism al Republicii Moldova.

Evenimentul se desfășoară în perioada 13-16 februarie la Chișinău, iar participarea este gratuită în cadrul standului de promovare al României și se face împreună cu Asociația de Promovare și Dezvoltare a Turismului Neamț.

La deschiderea oficială a târgului, care a avut loc joi, a participat Excelența Sa Daniel Ioniță , Ambasadorul României la Chișinău și dl. Adrian Berezintu, Ministru Consilier din cadrul Biroului de Promovare Comercială și Economică Chișinău, al Ambasadei României în Republica Moldova.
Primarul Dragoș Chitic a vizitat astăzi standul României unde s-a întâlnit cu reprezentanții departamentului de turism din cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri prezenți aici, urmând să aibă o întâlnire și cu dl. Adrian Berezintu.
Am decis ca anul acesta să invităm operatorii economici din turism din Piatra-Neamț să partipe alături de noi la târgurile de turism, oferindu-le astfel posibilitatea tuturor celor care doresc, să se promoveze. Piatra-Neamț și județul Neamț reprezintă o destinație de vacanță pentru cetățenii din Republica Moldova și tocmai de aceea suntem o prezență constantă la acest târg” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult