Primăria Piatra-Neamț, vine în sprijinul persoanele vârstnice

0

În contextul instituirii stării de urgență pe teritoriul României și a măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, Primăria municipiului Piatra-Neamț, prin Direcția de Asistență Socială, identifică, monitorizează și sprijină persoanele vârstnice de peste 65 de ani, fără aparținători, care sunt izolate la domiciliu, pe raza municipiului Piatra-Neamț.

Pe această cale, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra-Neamț face apel către ONG-uri, societăți comerciale, dar și către societatea civilă să susțină în demersurile pe care le facem pentru a sprijini persoanele vărstnice de peste 65 de ani, fără aparținători, izolate la domiciliu și care nu au posibilitatea să se aprovizioneze cu alimente.

Puteți aduce la sediul din str. Dimitrie Ernici nr.3, alimente neperisabile, apelând în prealabil următoarele numere de telefon: 0748.146.781, 0748.146.754, 0233.622.968.

Echipele de specialiști din cadrul instituției vor distribui alimentele donate și vor efectua cumpărăturile necesare, către persoanele vârstnice vulnerabile din municipiul Piatra-Neamț. În această situație de criză, facem apel la societatea civilă nemțeană să sprijine Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra-Neamț, iar dacă identifică persoane aflate în izolare la domiciliu, cu vârsta de peste 65 de ani, fără aparținători, să ne sesizeze la numerele de telefon: 0748146781, 0748146754, 0233.622.968.
Noi suntem la datorie pentru tine! Tu stai acasã pentru noi!
”, transmite Primaria Piatra-Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult