http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Primarul Ana Ancuța lămurește situația apărută în urma amplasării unor semne de circulație în Petru Vodă

0

Primarul comunei Poiana Teiului, doamna Ana Ancuța, s-a implicat și s-a străduit foarte mult penru ca drumurile din comuna pe care o păstorește, să fie asfaltate și modernizate. Evident că în urma acestor lucrări, au fost amplasate semne de circulație care să atenționeze participanții la trafic în ce mod se pot deplasa în zonele respective.
Pe rețelele de socializare au apărut câteva nemulțumiri legate de acest aspect, conform cărora, în localitatea Petru Vodă, „aceste indicatoare nu ajută șoferii” , ba mai mult nu le permit accesul cu mașina spre locuințe.

Am contactat-o telefonic pe doamna primar care ne-a precizat faptul că proiectul este foarte bine pus la punct, doar că necesită timp și răbdare din partea localnicilor. Se vor lua măsurile necesare, astfel ca traficul în zonă să nu fie îngreunat; în acest sens va fi amplasat un indicator conform căruia, oamenii se vor putea deplasa spre case.


sursa foto: facebook


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult