Primarul comunei Farcașa: „voi avea un rol deosebit în modernizarea comunei Farcașa”

0

În perioada 03.06 2021 – 05.06.2021, împreună cu dl. senator Eugen Țapu Nazare, cu dl. deputat Laurențiu Leoreanu, cu dl. prefect George Lazăr, cu primari și viceprimari din Neamț și cu mai multe persoane din administrația locală nemțeană, Ţifui Dumitru Bogdan, primarul comunei Farcașa, a participat la un schimb de experiență și studierea unor exemple de bună practică atât în Alba Iulia, Blaj, dar și în comuna Ciugud – localități campioane la atras fonduri europene nerambursabile, la investiții și dezvoltare.

În acest context, în condițiile în care există posibilitatea de a beneficia nu doar de fondurile prevăzute prin PNRR, dar și de cele prevăzute prin noul PNDL, este esențial ca în cel mai scurt timp să finalizăm toate proiectele pe care le avem în lucru, iar pentru asta îmi voi dedica fiecare clipă ca aceste proiecte să ajungă să fie finanțate și executate ! Sunt convins că în mandatul meu voi avea un rol deosebit în modernizarea comunei Farcașa ! Așa sa-mi ajute Dumnezeu ! ” , a precizat primarul Bogdan Ţifui.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult