http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Primarul comunei Poiana Teiului, curățenie cot la cot cu părinții la Școala Petru Vodă

0

Primarul Ana Ancuța s-a implicat direct în soluționarea problemei de la școala Petru Vodă. Despre subiectul intoxicării micuților în urma unei defecțiuni a centralei termice am scris pe larg în alte articole pe care le regăsiți în arhiva publicației noastre. Ei bine, nu se va pune lacăt pe școală, deoarece în ședința de Consiliu Local de ieri s-a aprobat, la propunerea primarului, alocarea banilor necesari pentru înlocuirea centralei, și nu numai.

„Mulțumesc cetățenilor prezenți la ședința consiliului local. Mulțumesc consilierilor locali că au înțeles rolul dumnealor în administrația publică , acela de a lua decizii în folosul cetățenilor,aprobând la propunerea primarului, cu respectarea legislației în vigoare, sumele repartizate pentru investițiile ce urmează a fi realizate la Școala Petru Vodă. Era și timpul ca această Școală să fie reabilitată și modernizată. Nu în ultimul rând îmi cer scuze tuturor cetățenilor din Poiana Teiului, deoarece localitatea noastră liniștită, cu oameni pașnici, cu bun simț și gospodari a fost în ultima perioadă în centrul unor scandaluri la care am fost obligată să răspund pentru a spune adevărul și a apăra interesele comunei.”, a precizat primarul Ana Ancuța.

Astăzi, pentru a accelera procesul de redeschidere a școlii în timp util, primarul Ana Ancuța, împreună cu mămicile, a început curățenia în sălile de clasă de la Școala Petru Vodă.
Sursa foto: Ana Ancuța

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult