http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Primarul Covasan a primit echipa CSM Ceahlăul la Baza Sportivă Șugău

0

CSM Ceahlăul Piatra Neamț și-a prezentat staff-ul, noile achiziții și obiectivul pentru noul sezon 2019-2020 și au poposit luni, 19 august, în comuna Dămuc, la Baza Sportivă Șugău.
La invitația primarului comunei, Anton Covasan, jucătorii împreună cu antrenorul, Ștefan Stoica, s-au bucurat de o primire specială, călduroasă, în spiritul specific dămucenilor.
Primarul Covasan le-a prezentat locul unde o echipă de mici fotbaliști, pregătiți de antrenorul Andrei Suciu, se antrenează pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni jucători la marile echipe.
Tinerii sportivi au fost plăcut impresionați atât de primire cât și de locurile ce stau dovadă implicării unui om ambițios și muncitor care nu contenește prin orice mijloace să promoveze comuna.
Astfel, pentru câteva ore, fotbaliștii au uitat de oraș, aglomerație, poluare și au respirat aerul de munte, au mâncat bucate tradiționale, sănătoase și chiar s-au distrat, au dansat alături de edil care nu s-a sfiit să conducă la dans băieții.
Este de admirat străduința acestui om pentru a face cunoscute aceste locuri frumoase și oamenii care locuiesc aici și pentru care se zbate continuu.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult