Primarul de la Borca, Ovidiu Niță, susține ALDE, nu PNL

0

Împreună cu primarul comunei Borca, Ovidiu Niță, îl susținem pe Președintele Klaus Iohannis ”, spun cei de la PNL Neamț si pun niște poze în care respectivul primar, care nu e de la PNL, se află cu echipa PNL și are în mână niște pliante PNL.

Am întrebat primarul de Borca ce se întâmplă, deoarece am văzut în această campanie si poze cu el împreună cu cei de la ALDE.

Primarul Niță ne-a povestit ce s-a întâmplat, și-a asumat faptul că a mers cu cei de la PNL când aceștia au avut o acțiune electorală la Borca, dar că el susține ALDE și că nu a spus că votează cu Iohannis.

Din câte înțelegem noi, primarul de la Borca, la fel ca și directorul spitalului, a căzut într-o capcană marca PNL și îi este foarte greu să o dreagă acum. Cert este că ne-a declarat clar că el susține ALDE, nu PNL, dar are o relație bună cu cei de la PNL.

După cazul cu directorul spitalului și după modul în care l-au compromis cei de la PNL pe acest profesionist și om deosebit, chestia cu primarul de la Borca deja nu ne mai miră.

În continuare nu înțelegem de ce domnul Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, acceptă să coboare așa de jos. Ceva nu e deloc în regulă acolo la PNL Neamț. Astfel de chestii nu sunt în stilul lui Cozmanciuc. El niciodată nu a făcut astfel de lucruri. Cineva îl instigă sau îl sfătuiește prost sau trece printr-o situație de criză, vrea rezultate electorale cu orice preț… ceva nu e în regulă deloc.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult