Primarul de la Farcașa se zbate pentru comunitatea pe care o conduce

0

În data de 6 aprilie, primarul comunei Farcașa, Bogdan Țifui, a avut întâlniri importante despre care a povestit chiar dumnealui pe pagina personală de facebook:

„Așa cum obișnuiesc să vă informez cu noutăți privind comunitatea noastră, am bucuria să vă anunț că în cursul zilei de ieri – 06.04.2021 – însoțit de domnul senator Eugen Țapu-Năzare și de domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, am avut întâlniri la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației – cu domnul ministru Cseke Attila și cu secretari de stat din acest minister, precum și la Compania Națională de Investiții – cu doamna director general Manuela Pătrășcoiu. Cu această ocazie a fost semnat Ordinul privind finanțarea și continuarea lucrărilor la obiectivul „Modernizare drum DC 154 Stejaru până la km. 3+200″ – ce are termen de finalizare anul 2022. În acest fel s-a reușit evitarea unei situații fără precedent pentru comuna noastră, respectiv imposibilitatea finalizării acestui proiect și returnarea la Bugetul de Stat a întregii sume care a făcut obiectul proiectului – aprox. 3.000.000 lei (inclusiv dobânzi și penalități).
De asemenea, în cel mai scurt timp vor fi scoase la licitație (proiectare și execuție) lucrările de regularizare a Torentului Bușmei și încă 3 torenți din comună, precum și lucrările de modernizare a Sălii de Sport Farcașa.
Am avut întâlniri și la Ministerul Fondurilor Europene – cu domnul ministru Cristian Ghinea și cu secretari de stat din acest minister, fiind discutate aspecte ce țin de dezvoltarea comunei noastre, prin atragerea de fonduri europene. Vor fi făcute demersurile necesare pentru continuarea și finalizarea lucrărilor la Casa de Cultură a comunei Farcașa dar și demararea unor proiecte privind dezvoltarea turismului în această zonă.
Mulțumesc din toată inima pentru înțelegerea și sprijinul pe care l-am găsit la aceste instituții !! Cu mult drag, primar Bogdan Țifui.”

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult