Primarul din Farcașa, deschis față de cetățenii comunei

0

Primarul comunei Farcașa este deschis față de cetățeni și așa cum a promis, îi informează mereu cu tot se întâmplă în comuna lor:

„Dragi Fărcășeni !
Așa cum am promis și având în vedere transparența modului de funcționare a Primăriei Farcașa,vă aduc la cunoștință Proiectul Bugetului de Venituri și Cheltuieli ptr anul 2021 – care va fi discutat în ședința de consiliu din data de 13.04.2021 :
Total venituri – 4.826.000 lei, din care venituri proprii – 2.163.000 lei. Diferența până la suma necesară funcționării(4.826.000 lei) este asigurată de către ANAF, din cote TVA, impozit pe venit,etc.
Este de precizat că în acest an, pentru echilibrarea bugetului local, Consiliul Județean Neamț nu a repartizat nici un leu comunei Farcașa !!
Vă prezint in continuare repartizarea bugetului:
– cheltuieli cu personalul (persoane cu handicap + însoțitorii acestora, salariați, asistența socială) – 2.232.000 lei;
– investiții-714.000 lei. Aici voi acorda o atenție deosebită modernizării str. Pârâului, str. Popeștilor și str. Florilor;
– rezolvarea problemelor privind alimentarea cu apă a satelor Frumosu, Popești (Poiana) și Stejaru-180.000 lei.
Vor fi limitate cheltuielile de funcționare a Primăriei – pentru a pune accent pe efectuarea investițiilor și dezvoltarea comunității.
Anexez ptr studiu Proiectul de Buget și Lista de investiții.
Cu mult drag, primar Bogdan Țifui.”


sursa: Tifui Dumitru Bogdan, facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult