Primarul Dragoș Chitic pleacă din PNL și candidează din partea PMP

0

Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț a luat decizia să candideze din partea PMP, o decizie absolut normală după ce a epuizat toate variantele de a se înțelege, amiabil cu cei din propriul partid, PNL.
Sătul probabil de toate jocurile și mârlăniile din PNL, Dragoș Chitic a luat această decizie în lipsă de variante nu pentru că ar fi un traseist politic sau în goană după cașcaval. Efectiv nu mai avea cu cine să facă ceva la PNL după ce PNL Piatra-Neamț a stabilit să fie candidat în locul lui Chitic un individ care nu doar că e mai slab politic decât chitic ci e mai slab decât oricare altul dintre cei care ar fi putut candida.
Concluzia, Dragoș Chitic va candida cu șanse foarte bune din partea PMP la primăria Piatra-Neamț.

Mesaj Dragoș Chitic

”Dragi pietreni,
Am urmărit cu mare atenție mișcările de pe scena politică locală din ultimile două săptămâni și am analizat candidaturile anunțate pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.
Am constatat că unii politicieni locali nici acum nu au înțeles că strategiile politice de succes nu se fac în laboratoare obscure, ci se construiesc transparent, pe principii corecte, stând de vorbă cu oamenii, ascultând și respectând colegii onești din echipă și neignorând realitățile evidente.
Am constatat, totodată, că există un risc major ca orașul Piatra-Neamț să ajungă condus de oameni care să-l întoarcă în timp, distrugând ceea ce am construit în acest mandat.
Orașul trebuie să fie condus și în următorii ani de un primar care să consolideze normalitatea în administrație, să continue parcursul bun din ultimii ani, să implementeze cu succes proiectele din fonduri europene câștigate în acest moment și să continue în același ritm atragerea fondurilor nerambursabile care vor genera dezvoltare și progres.
Din aceste motive am ales să candidez pentru încă un mandat de primar al municipiului Piatra-Neamț. Nu pot lăsa orașul pe mâna unor oameni nepricepuți sau care vor să reînvie practicile trecutului. Nu pot asista nepăsător la riscul de a rata perspectiva creată pentru dezvoltarea accelerată a orașului în anii ce vin, prin implementarea cu succes a proiectelor accesate pentru oraș, îndeosebi a celor 24 de proiecte europene în valoare de 52 de milioane de euro pentru am muncit și am semnat deja contractele de finanțare.
Am primit în ultimile două săptămâni sute de mesaje de susținere, de încurajare să nu cedez, să mă lupt cu nedreptațile și vă mulțumesc tuturor.
V-am simțit aproape, asa cum ați fost în toata perioada madatului meu de primar și sunt convins că veți fi în continuare.
Voi continua să fiu, în primul rând, omul Dragoș Chitic pe care l-ați cunoscut, care v-a ascultat pe fiecare si care s-a straduit de fiecare data sa rezolve problemele prezentate și lângă care știu că veți fi în număr mare, în acest proiect pentru urmatorii patru ani.
Pentru ca reușita să fie asigurată, este nevoie de o echipa, împreună cu care să pot pune în practică ceea ce mi-am propus. În perioada următoare voi anunța și echipa cu care vom face din Piatra-Neamț orașul european de care să fim mândri, în care fiecare cetățean să se simtă confortabil și respectat.
Dumnezeu să ne ajute!”

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult