Primarul Dragoș Chitic, rezultat negativ la testul pentru Covid-19

0

Primarul Dragoș Chitic și soția sa au primit rezultatele testelor privind infectarea cu noul coronavirus, acestea fiind negative.

Am fost informat oficial că rezultatele testelor privind infectarea cu coronavirus, pentru mine și soția mea, sunt negative. Am fost deasemnea informat oficial că, în conformitate cu procedurile actuale, se încheie începând de astăzi autoizolarea mea și a membrilor familiei mele la domiciliu. Am fost tot timpul încrezător că va fi bine în ce mă privește, dar mă bucur cel mai mult pentru numeroasele persoane cu care, prin natura funcției pe care o ocup, am intrat în contact și care din acest moment pot fi liniștite. Sunt alături de pietrenii declarați infectați cu coronavirus și le doresc însănătoșire grabnică.
Fac în continuare un apel la calm, la un comportament rațional dar și la a da dovadă de multă responsabilitate.
Trebuie să rămânem în alertă, situația generată de coronavirus este în continuare destul de gravă, atât la nivel mondial cât și național, iar pericolul infectării rămâne încă prezent în orice moment pentru fiecare dintre noi.Trebuie să respectăm cu toții, cu strictețe, regulile de autoprotecție, recomandările și măsurile impuse de autoritățile statului.
Împreună vom reuși să trecem cu bine peste aceste momente dificile!
Atât eu cât și colegii mei din primărie suntem mobilizați la maximum în această perioadă pentru a preveni infectarea populației orașului și pentru a sprijini pietrenii care, din cauza fenomenului coronavirus, au nevoie de ajutor. Vă doresc multă sănătate tuturor!
”, este mesajul transmis de primarul Dragoș Chitic pe pagina sa de socializare.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult