Primarul Matasă, (re)ales de GRUMĂZEȘTI cu peste 75% de voturi

0

Constantin Matasă (PSD) a reușit performanța de a obține pentru a șasea oară consecutiv funcția de primar al comunei Grumăzești.

Asta, deși a avut cel puțin un contracandidat considerat puternic de noi, cei din afara sferei politice. De altfel, Matasă e obișnuit cu oponenți renumiți, în 2016 reușind să zdrobească la urne și un anumit fost primar de oraș…

Cu o campanie electorală curată și investiții de-a lungul anilor în toate domeniile și în toate satele, candidatul PSD a câștigat detașat alegerile din 27 septembrie, obținând un scor de circa 75 %. 

Primarul reales al comunei Grumăzești a vorbit despre rezultatele alegerilor locale, în urma cărora cetățenii i-au acordat încrederea lor pentru următorii patru ani. Acesta a ținut să le mulțumească celor care au votat pentru continuitate.

primarul Constantin Matasă

Dragi cetățeni ai Comunei Grumăzești, vă mulțumim pentru încrederea și respectul pe care le-ați avut față de noi reprezentate prin numărul mare de voturi cu care ne-ați răsplătit pentru tot ce s-a realizat în comuna noastră. Încrederea este reciprocă, astfel s-a consolidat o relație puternică bazată pe colaborare, comunicare, înțelegere și susținere. Am muncit cu credință și am îndeplinit, în mare parte, cerințele dumneavoastră.

Votul acordat ne onorează și ne obligă pentru viitor! Vom continua împreună ceea ce am început și vom duce la îndeplinire și alte proiecte care sunt atât de importante și necesare comunității noastre.

Lucrurile nu se fac de pe o zi pe alta, e nevoie de timp, răbdare, putere de a trece peste toate încercările„, transmite prof. Constantin Matasă, primarul reales al comunei Grumăzești.

Pentru continuarea proiectelor, edilul va avea de partea lui și o majoritate în Consiliul Local (11 consilieri locali din partea PSD și doar 4 de la PNL)

Constantin Matasă jr.

Așadar, mai mult ca sigur, pentru viceprimarul Constantin Matasă jr. urmează al patrulea mandat.

Buna colaborare dintre cei doi, la care se adaugă un Consiliu Local în slujba cetățeanului, dar și oameni gospodari, tineri, antreprenori și personal competent în cadrul primăriei, sunt printre cele mai importante aspecte care au făcut și vor continua să facă din Grumăzești una dintre cele mai moderne și dezvoltate comune nemțene.

Multe felicitări și multă putere de muncă Consilierilor locali! Cu toții vom fi alături de oameni și printre oameni așa cum am fost și până acum. Vom fi la nivelul pretențiilor dumneavoastră și vă vom face cinste.

Vă garantăm același respect, înțelegere și sprijin spre binele nostru. Dorim toate cele bune cetățenilor Comunei Grumăzești”, a conchis primarul Constantin Matasă.

În această comună nemțeană, prezența la vot la alegerile locale din 27 septembrie a.c. a fost 51,82 %.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult