http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Primarul Vali Puică de la Borlești s-a apucat de construit podul Borlești – Poiana Mărului

0

Primarul Vali Puică s-a zbătut și cu sprijinul președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, a mai obținut o finanțare guvernamentală de aproape 5 milioane de lei pentru un pod pe care oamenii din Borlești îl așteaptă de 30 de ani, folosind doar o punte care stătea să pice.

Finanțarea nu este obținută anul acesta, ci la începutul anului 2018, dar primarul Vali Puică, vrând să evite comentariile răutăcioase a decis să nu mai vorbească prea multe despre ce proiecte are decât atunci când ele sunt deja în lucru sau finalizate.

Așadar, zilele trecute primarul Vali Puică era băgat în noroiul șantierului podului Borlești – Poiana Mărului pentru care a făcut proiect și a obținut o finanțarea guvernamentală de 4.763.000 lei.

Amintim că în ultimii ani cu Puică primar, primăria Borlești a reușit să tragă apă, să reabiliteze școlile, să pună asfalt, să repare o parte din drumuri și de departe marele record este construirea unei grădinițe cu două nivele în aproximativ jumătate de an și multe alte proiecte. Mai concret, în ultimii 2 ani comuna Borlești a luat proiecte și s-a dezvoltat mai mult decât în restul perioadei de la Revoluție și până acum 2 ani.


Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult