Probleme cu furnizarea apei potabile astăzi, în Neamț (Informare Apa Serv)

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 05.10.2020 între orele 10.00-13.00 în Oraşul Tg. Neamt.

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Bd Ştefan cel Mare (de la intersecţie cu strada Veniamin Costache spre SOCAR), B.P. Haşdeu, Eternităţii, Sf. Lazăr, Gheorghe Asachi, Mihai Viteazu, fdt. Ceahlău, Libertăţii, Crizantemei, Castanilor, Daciei.

*****

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 05.10.2020 între orele 09.30-14.00 în Comuna Alexandru cel Bun.

Vor fi afectaţi utilizatorii din sat Vaduri, strada Şcolii.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult