Probleme mari cu apa în Gârcina. Primarul intervine în sprijinul populației

0

În urma numeroaselor solicitări din partea cetățenilor comunei Gârcina care au contract de furnizare a apei potabile cu ApaServ, primarul comunei Gârcina, Gavril Mihai Gontaru, a înregistrat la sediul acestora o sesizare care să vină în sprijinul populației.

„De asemenea, am discutat cu directorul tehnic al companiei cu privire la identificarea unei soluții pentru a asigura furnizarea apei potabile în comuna noastră.”, a mai precizat primarul.

În adresă se arată faptul că lipsa apei în rețeaua de hidranți este o problemă gravă în cazul incendiilor de vegetație uscată. De asemenea, intervine și problema sanitară, respectiv necesitatea apei pentru igienă în vederea prevenirii infecțiilor cu coronavirus.

În cazul în care nu se remediază situația în 24 de ore, primăria cere despăgubiri și reducerea valorii facturii.

Problema e veche de cel puțin 3 zile. Mai mulți localnici ne-au contactat și ne-au spus că pe unele străzi nu este apă de 10 zile.

„De aproximativ 10 zile în Gârcina pe anumite străzi nu avem apă, nu răspunde nimeni la telefon, am făcut sesizări prin mail însă nimic. Am înțeles că vecinul a discutat cu niște lucrători, dar aceștia au zis că există o țeavă spartă sau niște pierderi, însă nu știu unde e problema și că așteaptă ca apa să se ridice. Este foarte dificil fără apă, ținând cont că avem copii mici.”, se arată într-una dintre sesizările primite la redacție.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult