http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Probleme mari cu declarațiile de avere ale viceprimarului de la Poiana Teiului

0

Din informațiile primite la redacție reieșea că viceprimarul de la Poiana Teiului a ascuns intenționat niște terenuri și bunuri pe care nu le-a declarat. Deoarece nu putem să ne luăm după zvonuri, am verificat.

Din păcate, verificările noastre s-au blocat, deoarece viceprimarul Paul Enache nu și-a depus declarațiile de avere anii trecuți. Dacă în alte cazuri vorbim de aleși care fac omisiuni sau greșeli prin declarațiile de avere iată unul care nu face nici măcar declarația de avere, lucru profund ilegal.

Cum e posibil să nu depui declarațiile de avere și secretarul comunei care se ocupă de legalitatea actelor să se facă că nu vede, e o întrebare pe care ar trebui să o pună cei de la ANI și de la Prefectura Neamț .

Așadar, despre ce neconcordanțe între realitate și declarațiile de avere ale domnului viceprimar Paul Enache să vorbim dacă omul nici nu a depus declarațiile de avere?

Iată răspunsul primăriei nesemnat de secretarul comunei care pesemne și-a dat seama cât de gravă este abaterea sa și este momentan în panică.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult