http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Profitați încă de timpul frumos din septembrie

0

Vineri (13 septembrie)
Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporare dupã orele amiezii la munte şi în regiunile nordice şi nord-estice, unde doar cu totul izolat vor fi ploi slabe, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în vestul Carpaţilor Meridionali şi în Munţii Banatului, iar la cote mai reduse pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 20 de grade în nordul litoralului. Dimineaţa şi noaptea, în depresiuni vor fi condiţii de ceaţã.

Sâmbătă (14 septembrie)
În nordul şi nord-estul ţãrii, vremea se va rãci, vor fi înnorãri şi pe spaţii restrânse, cu precãdere în zonele montane, trecãtor va ploua slab. În restul teritoriului, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele specifice datei, iar cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, dar local şi temporar şi în restul zonelor, în special în est şi în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în nordul Moldovei şi 31…32 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 4…5 grade în zonele depresionare din nord-vest şi din centru şi 17…18 grade în extremitatea sudicã a teritoriului.

Duminică (15 septembrie)
Temperatura aerului va marca o scãdere faţã de intervalul precedent şi în regiunile din jumãtatea de sud, astfel cã, la nivelul întregii ţãri, valorile se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte, precum şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa în general între 21 şi 29 de grade, iar minimele între 5 şi 17 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

sursa: jurnaldevreme.ro

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult