http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Proiect de realizare a unui centru de zi și a patru locuințe protejate

0

Consiliul Județean Neamț va realiza proiectul „ Dăruim acces la reabilitare“, care prevede amenajarea unui centru de zi și patru locuințe protejate, în comuna Tașca.

Proiectul se realizează în cadrul Programului de Interes Național în Domeniul Protecției și Promovării Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități „Înființarea de servicii sociale de tip centre de zi, centre respiro/centre de criză și locuințe protejate în vederea dezinstituționalizării persoanelor cu dizabilități aflate în instituții de tip vechi și pentru prevenirea instituționalizării persoanelor cu dizabilități din comunitate“.

Centrul de zi și cele patru locuințe protejate vor fi amenajate în satele Neagra și Hamzoaia, din comuna Tașca, în clădiri care au avut destinația de unități de învățământ.
De la bugetul județului se va asigura contravaloarea cheltuielilor necesare îndeplinirii tuturor formalităților de cadastru și publicitate imobiliară.

Prin acest proiect venim în sprijinul persoanelor cu dizabilități și al celor cu risc de excluziune. Am luat astfel de măsuri de protecție și în alte unități administrativ-teritoriale din județ, pentru că trebuie să asigurăm protecție socială celor aflați în dificultate.


sursa: Ionel Arsene, facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult